COVID 19

Inmiddels is er geen ontkomen meer aan het coronavirus en hebben we er allemaal mee van doen.
Dit vraagt van jullie allemaal het nodige, zowel zakelijk als privé.
Sommige ondernemers hebben de deuren al dicht zitten en moeten het de komende weken zonder inkomsten doen.
De impact van deze verschrikkelijke situatie is enorm.

Er komt ontzettend veel op ondernemers en werkgevers af.
De overheid heeft opgeroepen gebruik te maken van de mogelijkheden om de schade daar waar mogelijk te beperken, maak hier ook gebruik van.
Hou je daarnaast aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM en hou rekening met elkaar!

De OVL wenst iedereen sterkte in deze Coronatijd. 

 

 

 

OVL uitje 2019

ONDERNEMERSUITJE 2019
Eén maal per jaar wordt er door 2 leden van onze ondernemersvereniging een dagje uit georganiseerd. De insteek van deze dag is vooral elkaar ontmoeten, contacten leggen, gezelligheid, een terrasje en goed eten. En… als we deze dag ook nog iets opsteken dan is dat mooi meegenomen. Allemaal belangrijke elementen en mooie dingen voor een gezellig dagje uit.
Wij denken dat we terug kunnen kijken op een gezellige en mooie dag maar deze uitspraak laat ik liever over aan de aanwezige leden. Op dinsdag 2 juli vertrok rond de klok van 10.30 uur de bus richting….
Onderweg in de bus was er weinig gelegenheid om onderling bij te kletsen want als snel buiten Lemelerveld begon de loodzware bus-quiz. Loodzwaar, dat zeker, de vragen waren verre van gemakkelijk, zelfs de vragen die betrekking hadden op de geschiedenis van ons mooie Lemelerveld.


De reis ging richting Groningen waar we in de binnenstad werden afgezet. Eerst maar eens lunchen leek ons een goed idee. We hadden gereserveerd in een prachtige residentie, de Prinsenhof. Niet alleen een goed culinair adres maar het hele pand heeft een enorme rijke geschiedenis waar veel van onze collega’s zichtbaar van hebben genoten.
Het was niet de hele dag luieren en kletsen. Vervolgens moesten we echt aan de bak. Bij Progress Events werden we in groepjes verdeeld, kregen we een tablet in onze handen geduwd en moesten we een GPS spel oplossen, een zogenaamd escape game. In het begin even wennen maar de groepen werden steeds fanatieker. Na de spectaculaire prijsuitreiking van dit spel werd het tijd om even bij te komen op de Grote Markt. Bij de Drie Gezusters konden we even bijtanken en ons tegoed doen aan allerlei lekkere hapjes en uiteraard een borrel.

Traditiegetrouw sluiten we al een aantal jaren deze dag af bij Reimink, trefpunt aan het Kroonplein, waar wij ons tegoed hebben gedaan aan een gezamenlijk barbecue. De weergoden zaten nog redelijk mee zodat we de avond buiten konden afsluiten met een zeer gezellig samenzijn.

Johan & Thea Neppelenbroek
Edwin & Judith van Dijk

foto OVL uitje 2019

OVL uitje 2018 wederom groot succes!

Wat was het weer gezellig. Het OVL uitje van 2018 bestond dit jaar uit een bezoek aan Wildlands Adventure zoo te Emmen waar na een heerlijke lunch de visie en strategie van het park werd toegelicht. Na de presentatie kreeg de groep een rondleiding in het park onder leiding van een gids. Na het bezoek aan Wildlands vertrok de bus naar Hoogeveen om een stadswandeling te maken langs monumentale gebouwen met als afsluiter een borrel bij de lokale slijterij. Na deze versnapering was het tijd om te vertrekken richting Lemelerveld. Eenmaal aangekomen sloten we de dag af met een gezellige BBQ bij Reimink. Ondanks dat de groep iets kleiner was dan vorig jaar mocht dit de pret niet drukken. Betsy Ramerman en Mark Van der Most hebben als dank voor de organisatie een leuke attentie mogen ontvangen namens het bestuur van de OVL. Na twee jaar wordt het organisatiestokje weer doorgegeven aan twee nieuwe vrijwilligers.

Noteer alvast

VOORLOPIG GEEN BIJEENKOMSTEN

FIJNE FEESTDAGEN!

OVL volgen

Volg OVL via Social Media:

Twitter

Facebook